Μαρία Καλού

Χειρουργός Οδοντίατρος

Η Καλού Μαρία είναι Οδοντίατρος και διατηρεί την Οδοντιατρική Μονάδα – Dental – Art. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον εξοπλισμό, μπορεί και παρέχει όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες με σκοπό την διασφάλιση της επαγγελματικής φροντίδας των δοντιών. Από έναν απλό έλεγχο και καθαρισμό μέχρι τις πιο αισθητικές αποκαταστάσεις, οδοντικά εμφυτεύματα, ορθοδοντική, παιδοδοντία, χειρουργικά περιστατικά, θεραπείες laser, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των ασθενών. Ως επαγγελματίας, προτεραιότητά της είναι οι ασθενείς και είναι πάντοτε έτοιμη και πρόθυμη να βοηθήσει.

Τζαβάρας Βασίλειος

Προσθετολόγος

O Βασίλειος Τζαβάρας γεννήθηκε το 1985 στο Αμαρούσιο Αττικής. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2003, από την οποία αποφοίτησε το 2008. Από το 2009 έως το 2012 πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Προσθετικής και εμφυτευματολογίας στο Albert-Ludwigs-University of Freiburg της Γερμανίας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διδακτορική του διατριβή με θέμα την συγκόλληση των κεραμικών καθώς επίσης αρκετές δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά, που αναφέρονται στην προσθετική και στα οδοντικά εμφυτεύματα.

Παπουτσή Αγγελική

Ειδική Ορθοδοντικός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απέκτησε το Πτυχίο Οδοντιατρικής (D.D.S.) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στη Μπρατισλάβα στον τομέα της Ορθοδοντικής λαμβάνοντας τα πτυχία M.Sc. και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης με βαθμό άριστα. Έχει ενεργή παρουσία σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια, ενώ το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει άρθρα δημοσιευμένα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Η Ορθοδοντική και, ιδιαιτέρως, η ενασχόληση με τα παιδιά αποτελεί για την ίδια ένα όνειρο, πάθος και έργο ζωής.

Ιωσηφίνα Θεοδώρου

Γενικός Οδοντίατρος

Η Ιωσηφίνα Θεοδώρου ξεκίνησε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Αθηνών του ΕΚΠΑ το 2012. Αποφοίτησε το 2018 με Λιαν Καλώς και το 2019 συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Αθηνών πάνω στα “Μεταβολικά Νοσήματα των οστών”. Από το 2016 συνεργάζεται με διάφορα οδοντιατρεία στην Αθήνα εμπλουτίζοντας γνώσεις και εμπειρία κυρίως στα αντικείμενα Περιοδοντολογίας, Προσθετικής και Αισθητικής οδοντιατρικής. Καθ’ όλη τη διάρκεια παρακολουθεί και συμμετέχει σε συνέδρια και ημερίδες. “Η οδοντιατρική εξελίχθηκε σε πάθος και δημιουργία καθώς συνδυάζει την ιατρική γνώση με το λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.”

Γιατί να μας επιλέξετε
Z
Παροχή όλων των υπηρεσιών στο οδοντιατρείο.
Z

Τεχνολογία laser.

Z

Έμφαση στην αποστείρωση και την καθαριότητα.

Z

Ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική.

Z

Ψηφιακός ακτινολογικός έλεγχος σχεδόν χωρίς ακτινοβολία.

Z

Σύγχρονοι τρόποι ελαχιστοποίησης του πόνου.

Z

Δωρεάν η πρώτη επίσκεψη.

Z

Δωρεάν εξέταση και προληπτική αγωγή σε ΑΜΕΑ.

Z

Προσιτές τιμές – ευελιξία στους τρόπους πληρωμής.

Επικοινωνήστε μαζί μας