Εμφυτεύματα

Αποκατάσταση έλλειψης δοντιού με εμφυτεύματα

Αν έχετε χάσει ένα ή περισσότερα δόντια, όχι μόνο αποτελεί πρόβλημα στη στοματική σας υγεία (καθώς μπορεί να προκύψουν μεγαλύτερα προβλήματα στα διπλανά δόντια) αλλά μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της καθημερινότητάς σας, όπως και την αυτοπεποίθησή σας. Γι’ αυτό το λόγο, υπάρχει η αποτελεσματική λύση με τη χρήση εμφυτευμάτων, όπου τα ποσοστά επιτυχίας ανέρχονται βιβλιογραφικά στο 95%.

Γενικότερα, όταν λείπει ένα δόντι από το στόμα, η αποκατάσταση μπορεί να γίνει με γέφυρα ή με εμφύτευμα. Μετά από μια εκτίμηση της συνολικής στοματικής υγείας, των πλεονεκτημάτων που μπορεί να προσφέρει ένα οδοντικό εμφύτευμα, και κατόπιν συζήτησης με τον ασθενή, μπορεί να προταθεί η τοποθέτηση εμφυτεύματος.

Το εμφύτευμα μοιάζει με αληθινό δόντι

Τις τελευταίες δεκαετίες, όλο και περισσότεροι ασθενείς επιλέγουν το εμφύτευμα, καθώς μοιάζει και λειτουργεί όπως ένα αληθινό δόντι. Είναι πολύ πιο δυνατό και σταθερό από μια γέφυρα και προσφέρει μια μόνιμη εναλλακτική λύση. Το εμφύτευμα τοποθετείται μέσα στην γνάθο και αποτελείται από τιτάνιο το οποίο ενσωματώνεται με το οστό της γνάθου μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Από πάνω τοποθετείται η προσθετική εργασία, όπου το δόντι μοιάζει σαν αληθινό με ένα καθαρά αισθητικό και άνετο αποτέλεσμα.

Πριν την τοποθέτηση εμφυτεύματος

Πριν την τοποθέτηση εμφυτεύματος, εξετάζεται το διαθέσιμο κόκκαλο της περιοχής, ώστε να ξέρει ο χειρούργος τί εμφύτευμα θα χρησιμοποιήσει σε διάμετρο και ύψος και που ακριβώς πρέπει να το τοποθετήσει. Στην περίπτωση που το κόκκαλο δεν επαρκεί υπάρχουν διάφορες τεχνικές οστικής ανάπλασης με τη χρήση μοσχεύματος ή ανύψωσης του ιγμορείου.

Σχέδιο θεραπείας σε συνεργασία με τον χειρουργό και τον ασθενή

Ανάλογα με τα δεδομένα, διαμορφώνεται και το σχέδιο θεραπείας σε συνεργασία με τον χειρουργό αλλά και τον ασθενή, με σκοπό την επιτυχία και την βιοσιμότητα της θεραπείας.
Γιατί να μας επιλέξετε
Z
Παροχή όλων των υπηρεσιών στο οδοντιατρείο.
Z

Τεχνολογία laser.

Z

Έμφαση στην αποστείρωση και την καθαριότητα.

Z

Ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική.

Z

Ψηφιακός ακτινολογικός έλεγχος σχεδόν χωρίς ακτινοβολία.

Z

Σύγχρονοι τρόποι ελαχιστοποίησης του πόνου.

Z

Δωρεάν η πρώτη επίσκεψη.

Z

Δωρεάν εξέταση και προληπτική αγωγή σε ΑΜΕΑ.

Z

Προσιτές τιμές – ευελιξία στους τρόπους πληρωμής.

Επικοινωνήστε μαζί μας