'
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 353, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 14122

Oδοντιατρική μονάδα Dental-Art

Η οδοντιατρική μονάδα Dental-Art αποτελεί μια καινοτόμα και φιλική επιλογή για τις οδοντιατρικές σας ανάγκες. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον εξοπλισμό μας, μπορούμε και παρέχουμε όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες με σκοπό την διασφάλιση της επαγγελματικής φροντίδας των δοντιών σας. Από έναν απλό έλεγχο και καθαρισμό μέχρι τις πιο αισθητικές αποκαταστάσεις, οδοντικά εμφυτεύματα, ορθοδοντική, παιδοδοντία, χειρουργικά περιστατικά, θεραπείες laser, μπορούμε να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες.

Οι επισκέψεις γίνονται σε ένα ιδιαίτερα άνετο και χαλαρό χώρο διαμορφώνοντας μια φιλική ατμόσφαιρα για κάθε ασθενή. Ως επαγγελματίες, προτεραιότητά μας είναι οι ασθενείς μας και είμαστε πάντοτε έτοιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσουμε.

Στόχος

Η διατήρηση των υψηλών προσδοκιών για επαγγελματική τελειότητα σε προσιτές τιμές, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον είναι ο κύριος στόχος μας, στον οποίο είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι.

Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και προσφέρουμε μία πρωτότυπη οδοντιατρική εμπειρία, (πέραν της συνηθισμένης), με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και άνεση, εστιασμένη στις προσωπικές σας ανάγκες και προσδοκίες.

Καθώς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο για την αυτοπεποίθηση αλλά και τη γενικότερη υγεία των ασθενών μας, ο στόχος μας δεν εστιάζεται μόνο στις οδοντιατρικές σας ανάγκες αλλά και στη στοματική σας υγεία, η οποία επηρεάζει την συνολικότερη υγεία στο σώμα.

Η οδοντιατρική μονάδα Dental-Art αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές επιλογές στην Αθήνα. Πέρα από τις γενικές οδοντιατρικές υπηρεσίες, προσφέρουμε και εξειδικευμένες θεραπείες χωρίς να χρειάζεται να μετακινείστε σε διαφορετικούς γιατρούς μέσα στην πόλη. Μπορείτε πολύ απλά να προγραμματίσετε ότι χρειάζεστε στο χώρο μας, ο οποίος είναι εύκολα προσβάσιμος σε μία από τις πιο κεντρικές και βολικές τοποθεσίες της Αθήνας, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλους τους μεγάλους οδικούς κόμβους είτε μετακινείστε με αυτοκίνητο είτε με ΜΜΜ.

Ευέλικτο ωράριο

Η πολύωρη εργασία καθώς και το φορτωμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας, πολλές φορές παρεμποδίζει πολλούς ανθρώπους στο να μπορέσουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους την οδοντιατρική τους μέριμνα. Γι’ αυτό το λόγο, η οδοντιατρική μας μονάδα παραμένει ανοιχτή πρωί και απόγευμα εξυπηρετώντας όλους τους ασθενείς κατόπιν ραντεβού.

Προσιτές τιμές και ευελιξία στους τρόπους πληρωμής

Καθώς όλες οι οδοντιατρικές σας ανάγκες μπορούν να εξυπηρετηθούν στο χώρο μας, χωρίς να χρειάζεται να σας παραπέμψουμε σε άλλα ιατρεία, το συνολικό κόστος της θεραπείας μειώνεται. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής μέσω μετρητών, χρήση καρτών ή άτοκων δόσεων.

Γιατί να μας επιλέξετε

 • Επαγγελματική φροντίδα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον
 • Μοντέρνος χώρος, άρτιος εξοπλισμός, σύγχρονα μηχανήματα
 • Παροχή όλων των υπηρεσιών στο οδοντιατρείο
 • Αφοσιωμένη επιστημονική ομάδα στην προσφορά άριστης οδοντιατρικής μέριμνας
 • Έμφαση στην αποστείρωση και την καθαριότητα
 • Ψηφιακός ακτινολογικός έλεγχος σχεδόν χωρίς ακτινοβολία
 • Σύγχρονοι τρόποι ελαχιστοποίησης του πόνου
 • Τεχνολογία laser
 • Ελαχιστή επεμβατική οδοντιατρική
 • Δωρεάν η πρώτη επίσκεψη
 • Δωρεάν εξέταση και προληπτική αγωγή σε ΑΜΕΑ
 • Προσιτές τιμές και ευελιξία στους τρόπους πληρωμής
Top